Campionatele naționale de triatlon Exterra

November 17, 2022

Este un campionat național de triatlon organizat de National Intercollegiate Athletics Association (NIAA) din SUA. Evenimentele se desfășoară în principal în iunie și iulie, cu 8 discipline diferite pe 3 zile. Este cel mai mare eveniment multiskater din SUA, atrăgând sportivi din toată țara luni de zile odată.

Campionatele Naționale de Triatlon Exterra au loc anual din 2007. Scopul principal al acestui eveniment este promovarea și promovarea activității fizice în rândul copiilor și tinerilor. Acest campionat include diferite tipuri de curse precum înot, ciclism, alergare etc., care au fost introduse de NIAA pentru prima dată în 2007, după care și-a putut continua cu succes programul sportiv de succes de atunci.

Aceste curse se mai numesc și curse de juniori sau de tineret, deoarece atrag și copii de la nivel de liceu și colegiu. Datorită participării la nivel înalt, mulți tineri talentați se alătură acestui campionat care nu numai că îi ajută să se pregătească mai bine, ci și promovează o competiție sănătoasă între ei pe tot parcursul anului.

Campionatele Naționale de Triatlon Exterra din 2018, desfășurate la Crown Pavilion din Brisbane, vor fi primele care vor avea loc în Australia. Va fi o săptămână emoționantă de sport într-un loc spectaculos.

Cei mai buni triatleți din lume vor concura pentru titlu la Campionatele Naționale de Triatlon InterNations din 2018. Fiecare atlet poate visa doar să concureze la aceste campionate, dar acum este șansa ta de a-ți realiza visele!

Chiar dacă în lume există o mulțime de triatleți și sportivi, cei mai mulți dintre ei nu știu ce se întâmplă la nivel internațional. Chiar dacă există o mulțime de triatleți și sportivi acolo, cei mai mulți dintre ei nu știu ce se întâmplă la nivel internațional. Există un mare proiect care se numește „Campionate Internaționale de Triatlon”.

Campionatele Naționale de Triatlon Exterra sunt un eveniment de triatlon desfășurat în zona Grand Rapids din Michigan. Este una dintre cele două curse majore de triatlon pe care orașul Grand Rapids le găzduiește în fiecare an. Celălalt este campionatul de triatlon de stat din Michigan (MSTC). Cursa servește drept calificare pentru Campionatele Naționale de Triatlon din SUA, care are loc și în fiecare vară la începutul lunii iulie.

În 2018, peste 200 de sportivi din 64 de țări au concurat la Exterra pentru cea de-a 43-a ediție, în frunte cu triatleta americană Suzy Colman, care și-a câștigat a treia medalie de aur consecutivă la evenimentul din acest an. Acesta a marcat primul titlu al Campionatului Național al SUA pentru Colman și a fost, de asemenea, a doua victorie consecutivă în trei ani, după locul 5 din 2017. Victoria ei a făcut-o să devină prima atletă de sex feminin care a câștigat trei titluri consecutive din 2012 cu Ellen van Kriek.

Exterra va fi primul campionat național găzduit în Malaezia. Vă prezentăm un raport complet al acestui eveniment care are loc la Centrul Internațional de Convenții Kuching sâmbătă, 11 mai 2018.

Campionatele Naționale de Triatlon Exterra, cel mai important eveniment de triatlon desfășurat în Statele Unite. Este al treilea cel mai mare triatlon din lume și cel mai mare de acest fel din America de Nord.

Atrage sportivi din toată America de Nord, Europa și Australia. Organizația există de 55 de ani, găzduind aproape orice tip de triatlon imaginabil. A desfășurat Tri-State Nationals de mai multe ori, precum și a combinat două sau trei evenimente diferite într-un mare eveniment național.

Ediția 2018 a Campionatelor Naționale de Triatlon va avea loc la New York pe 31 iulie și 1 august 2018.