Bine ați venit pe site-ul web Saint Ana Lake Exterra Triathlon

November 17, 2022

Bine ați venit la Saint Ana Lake Exterra Triathlon, unul din cele mai durabile și exigente evenimente sportive din regiunea Transilvaniei.

În septembrie 2019, lumea ciclismului de anduranță și a triatlonului se va reuni pentru o provocare în aer liber de două zile. Cel mai populare traseu include o plimbare pe frumoasa Lăgăreasca Saint Ana și va face fata provocărilor totale ale europei centrale landsape-ului.

Recomandăm tuturor participantilor sa vina pregatiți cu echipamentul adecvat: biciclete, eponetime și orice alte articole pe care le considerati necesare. Acestea sunt esențiale in pregatirea evenimentului si vor asigura atât siguranța cât și bunastarea voastră.

In plus, o fa Mai mult decat o competitie sportiva, Saint Ana Lake Xterra Triathlon va oferi participantilor oportunitati educationale despre conservarea naturii si cultura montana locala.

Bine ați venit la rezervarea locului dvs. de la Saint Ana Lake Exterra Triathlon!

Primul nostru eveniment Exterra Triathlon la Lacul Sfânta Ana a venit și a plecat! A fost o super experiență și amândoarele categorii au avut parte de puțină competiție, câteva ore de distracție și încadrarea naturală superbă.

Acest eveniment a oferit atât participanților, cât și spectatorilor, ocazia să se familiarizeze cu turismul outdoor sănătos și sărbătorească stiluri de viață active. Participanții din cele 2 categorii au înotat 1,2 km, au mers pe bicicletă 26 km și au alergat 6 km prin pădurea din domeniul Sfânta Ana.

Acest eveniment nu s-ar fi putut produce fără asistența și susținerea sponsorilor noștri constante. Apreciem responsabilitatea lor de a susţine sportivii care practică acest triatlon provocator.

Organizatorii acestui eveniment fac tot posibilul pentru a permite participanților să exploreze un mediu sigur și să beneficieze pe deplin de toate avantajele oferite de trasee excepţionale. Ne-am bucurat să pregãtim toate detaliile dupã cele mai înalte standarde. Mulţumim tuturor celor care au contribuit și au adus aceastã experienţã la viaţã.

Vom relua competiţia în curând! Pânã atunci, ne puteti urmari pe Facebook sau Instagram sau pe site-ul nostru pentru promotii si oferte speciale. Revenim curand cu alte noutati despre Saint Ana Lake Exterra Triathlon!

Bine ați venit pe site-ul nostru web Saint Ana Lake Exterra Triathlon. Acesta este site-ul oficial unde puteți găsi toate informațiile și resursele necesare preparării participării la cel mai emoționant eveniment sportiv din această zonă – triatlonul Saint Ana Lake Exterra.

Acest triatlon vă permite să concurați în a treia cea mai înaltă formă de competiție sportivă din lume – triatlonul cu traseu. Cu alte cuvinte, acesta conține trei componente: înot, ciclism și alergare. Evenimentul este deschis oricui dorește să-și testeze limitele și să își depășească limitele șapte zile pe an.

Toate cursele se desfășoară în laguna Lacului Saint Ana Exterra, una dintre cele mai frumoase locuri din această zonă. Participanții vor parcurge o distanță totală de 1,2 km pentru înot, 40 km pentru ciclism și 10 km pentru alergare.

Am creat acest site special pentru a ne asigura că fiecare participant la triatlonul nostru va primi un pachet complet de informații și resurse pentru pregătirea corespunzătoare pentru competiție. Aici găsiți toate detaliile legate de înscrierile, premii, planuri de antrenament, rezultatele curente și alte noutăţi ale evenimentului noastre.

Vom fi fericiţi dacă alegeţi să vă alaturaţi noastre la ediţia aceasta a triatlonului Saint Ana Lake Exterra şi speram ca studentina evenimentului nostru emitat deja energie pozitivã sã vã inspire sã faceţi acelaşi lucru! Acum este momentul perfect sa intraţii pe site-ul nostru web Saint Ana Lake Exterra Triathlon pentru a descoperii tot ce trebuie sã ştiţi despre participarea la acest eveniment emoţionant !